DESPRE NOI

SCURT ISTORIC ȘI PREZENTARE

LODOR CONSTRUCT SRLActivitatea noastră a început modest în anul 2010, cu un număr restrâns de lucrări datorat crizei economice. Am câștigat clienții prin transparență și atenție desoebită pentru calitatea lucrărilor - cu echipă fermă și cu minimum de utilaje.

Din experiență cumulată am înțeles repede că doar prin lucrări de calitate vom putea crește numărul clienților și recomandările pentru viitoarele lucrări. Anul 2011 a fost mai activ și am crescut ușor echipa, utilajele și am reușit să intrăm și pe piața persoanelor juridice.

Am păstrat valorile inițiale și am continuat să lucrăm cu furnizor de pavaj de calitate pentru a satisface standardele tot mai ridicate ale bucovinenilor.

O nouă investiție în unelte și utilaje a fost focusul principal în 2012. Până în anul 2015 am construit relații de parteneriat atât în județul Suceava, cât și în Cluj sau Republica Moldova - relații care au devenit adevărate prietenii. Ne-am păstrat ferm poziția cunoscută de firmă care oferă servicii de calitate și avem un portofoliu care reflectă această realitate.

Lodor Construct
ÎN PREZENTÎn prezent suntem într-un proces de consolidare a imaginii și relațiilor cu clienții, o îmbunătățire a relațiilor cu angajații și mai bune condiții de muncă.

Am implementat și partea de consultanță prin care venim în ajutor clientului pentru a oferi cele mai optime și frumoase soluții - atât în privința pavajului, cât și a amenajării peisagistice.

Cea mai recentă inovație pe care o oferim este posibilitatea de a realiza un proiect virtual, folosind tehnologia actuală, pentru a prezenta viitorului client cum se va prezenta lucrarea la final și a oferi cea mai bună soluție tehnică și eficientă financiar.

Română